Etički kodeks

Naša je svrha i cilj podržati bavljenje borilačkim sportovima i vještinama diljem svijeta, poštujući i uvažavajući sve različitosti stilova i osobina.

Cilj nam je kroz naše djelovanje podržati majstore (učitelje) kao i njihove studente u bavljenju borilačkim vještinama kao i u njihovoj potrazi za novim znanjem i razumijevanjem borilačkih vještina.

Svojim djelovanjem želimo potaknuti sve počasnike primljene u ovu Kuću slave borilačkih sportova i praktikante borilačkih vještina/sportova da budu važan i prepoznat čimbenik u društvenoj zajednici.
Cilj nam je promovirati zaslužne pojedince, grupe ili saveze iz svijeta borilačkih vještina koji će kroz dokazan i sustavan rad i dalje doprinositi razvoju borilačkih vještina.

Cilj nam je iskazati zahvalnost svim drugim osobama i institucijama koji su se nesebično zalagali kroz svoje djelovanje i pružali podršku razvoju i promicanju borilačkih vještina.

Djelujući kroz uvažena vijeća („Board of Master“ i „Board of directors“) težiti ćemo prepoznati i nagraditi sve zaslužnike koji su razvijali i usavršavali borilačke stilove i principe, ostvarili vrhunske športske rezultate u borilačkim športovima ili konstatno kao javne osobe doprinosili razvoju, promicanju i širenju kulture bavljenja borilačkim vještinama.