Splitske Gripe potvrdile su se kao mjesto gdje se uvijek organiziraju zanimljive i dobre fešta borilačkih sportova.  Potvrđeno je to i na World Martial Arts Games 2013., ali jednako tako bilo je lijepo biti djelićem povijesti priliko promoviranja nove generacije, druga po redu, počasnika za Imperium Hall od Fame.

U drugoj klasi počasnika za Imperium Hall of Fame redom su velika imena borilačkih sportova, kako hrvatska tako i svjetska. Među novim počasnicima su Davor "Tigar" Blažević (opravdano odsutan), potom holivudska zvijezda Don "Dragon" Wilson, majstor kicka i tajlandskog boksa Siniša "Cro-Thunderman" Andrijašević, dopredsjednik olimpijskog odbora Ukrajine za borilačke vještine Aleksandar Mandrik, prva nagrađena žena Nizozemka Marjan Olfers supruga legendarnog Thoma Harincka, izraelski majstor Avi Nardi, pionir taekwodona i ugledni odvjetnik Anto Nobilo, Edo Unković, poznati hrvač i olimpijac  Bernard Ban, kickboksač Miroslav Piplica.

Stoga nije niti malo skromno kazati da u takvom društvu preuzeti priznanje za svoju tvrtku, rad i promociju borilačkih sportova ispunjava zadovoljstvom i željom da će se i dalje posvećivati pozornost modernim samurajima našeg doba.

Robert Radica