Ali Naserallah (Egipat)

Ali Haserallah- Dedication to the Martial Arts

Egipatski instruktor i majstor borilačkih vještina Ali Naserallah je osnivatelj borilačkog stila Kick Punch Fu i ujedno predsjednik Svjetske Kick Punch Fu federacije sa sjedištem u Kuwaitu, predsjednik je Genshinkan federacije za Bliski Istok.

Učesnik je niza međunarodnih seminara i kampova borilačkih vještina po cijelom svijetu (Italija, Cipar, SAD, Kuwait, Egipat, itd.).

Nositelj je niza borilačkih priznanja i nagrada.

 

Ali Naserallah (Egypt)

Egyptian martial arts instructor and master Ali Naserallah is the founder of the martial arts style of Kick Punch Fu and also president of the Kuwait-based World Kick Punch Fu Federation, president of the Genshinkan Federation for the Middle East.

He participates in a number of international martial arts seminars and camps around the world (Italy, Cyprus, USA, Kuwait, Egypt, etc.).

He holds a number of martial arts awards and trophies.

Ana Znaor Milohnić (Hrvatska)

Ana Znaor Milohnic- Fighter of the Year (female)

Gospođa Ana Znaor Milohnić (rođena 12.02.1990.) sa prebivalištem na otoku Krku, Malinska, hrvatski je sportaš u kickboxingu, bila je 6 x WAKO svjetska prvakinja, 5 x WAKO prvakinja i 28 x WAKO pobjednica Svjetskog kupa u disciplinama: borba, lagano kontakt.

Nagrade: Najbolji sportaš desetljeća Otoka Krka (dodijeljena 2007.), nagrada Novi list "Jobo Kurtini - junior" za najboljeg sportaša 2006. i 2007., za najboljeg sportaša grada Rijeke za 2013. godinu, Najbolji sportaš PGŽ-a za 2013. godinu i 6 puta dobitnik nagrade Vlade RH za sportska dostignuća najviše razine.

Cro Ryu Jujitsu (Hrvatska)

Cro Ryu Jujitsu- Martial Arts Team of the Year

Cro Ryu jujitsu je originalni hrvatski stil samoobrane baziran na najboljim tehnikama iz juda i japanske jujitse a osnivači su sensei Zvonko Tubić Tuba i Josip Anić koji su ujedno glavni treneri i instruktori.

Svoj sjajan i upečatljiv dojam ostavljali su gdje bi god nastupili a posebno se ističu rezultati Cro Ryu jujitsu boraca u zadnjih nekoliko godina (osvajača medalja na WMAG 2017 i WMAG 2018). U istom sastavu su nizom pripadnici vojnih i policijskih struktura koji su sjajno uvježbani pa tako Cro Ryu Jujitsu Team slovi kao iznimno cijenjen i jedan od najboljih demo timova u ovom dijelu Europe.

Antonio Plazibat (Hrvatska)

Antonio Plazibat- Pro Fighter of the Year

Antonio Plazibat is a Croatian Cruiserweight kickboxer fighting out of Split, Croatia, winner of K-1 World GP 2017 Heavyweight Championship Tournament.

He also fought in SUPERKOMBAT and Croatian promotion FFC.

Titles

Professional

2018 WAKO Pro World Low Kick Champion +94.2 kg
2017 K-1 Heavyweight Champion -100 kg.
2017 K-1 World GP 2017 Heavyweight Championship Tournament -100 kg.
2014 FFC Futures Kickboxing Light Heavyweight Tournament -91 kg

Amateur

2018 W.A.K.O. European Championships Gold +91 kg (K-1 Rules)
2016 Croatian Kickboxing Championships Gold -91 kg. (K-1 rules)
2015 W.A.K.O. World Championships Silver -91 kg (Low-Kick Rules)
2015 Croatian Kickboxing Championships Gold -91 kg. (Low-kick rules)
2014 Croatian Kickboxing Championships Bronze -91 kg. (Low-kick rules)
2013 Croatia Open Zagreb 2013 Gold -91 kg. (Low-kick rules)

Dennis Hanover (Izrael)

dr Dennis Hanover- Golden Life Achivement Award

Dr. Dennis Hanover nositelj je crnog pojasa 9. stupnja i utemeljitelj DSJJ sustava.

Rođen u Južnoafričkoj Republici, doselio se u Izrael 1960. godine gdje je jedan od prvih koji je uveo borilačke vještine ranih 60-ih. Nakon postizanja visokih pojasa usavršavanja u nekoliko borilačkih vještina (uglavnom Judo, Jiu Jitsu i Kyukoshinkai Karate pod Mas Oyama), odlučio je razviti Hisardut kao primjereniji odgovor na prijetnje i izazove s kojima se suočavaju ljudi u modernom društvu.

Početkom 80-ih počeo je podučavati izraelske jedinice specijalnih snaga koje su tražile napredniji način borbe bliskog od osnovnog programa Krav Maga podučavao redovnim postrojbama IDF-a. Godine 1987. vojska mu je povjerila izradu novog protuterorističkog programa pod nazivom LOTAR (skraćenica za Lochama B'Terror) koji se od tada koristi.

Sustav DSJJ prepoznaju izraelski premijer Ariel Sharon, izraelske obrambene snage, izraelski ministar policije i izraelski ministar obrazovanja, kao i Wingate Nacionalni sportski institut u Izraelu te vojne i policijske službe cijelom svijetu.