Predrag Znaor, prof. (Croatia)

Predrag ZnaorDedication to the martial arts

Svoju borilačku karijeru započeo je u Budokai klubu Rijeka 1976.g. trenirajući i natječući se pri tom u karateu i full kontaktu a 1994.g. ulazi u svijet kickboksinga koji će obilježiti cijelu njegovu karijeru.

Naime, nakon što postaje osnivač i natjecatelj u KBK "Malinska, 1996.g. postaje dopredsjednik HKBS-a, član skupštine WAKO-a, od 1998.g. postaje međunarodni licencirani sudacna raznim međunarodnim, europskim i svjetskim kupovima i prvenstvima.

Od 2000.-2010.g. je 4 puta biran za predsjednika HKBS-a a posebna priznanja i nagrade za svoj rad dobio je od raznih institucija (grad Malinska, županija primorsko-goranska, svjetske WAKO organizacije, Vlade Republike Hrvatske) a svoj put u kickboksingu nastavlja trenirajući članovi KBK Malinska među kojima se posebno ističu njena kćer Ana Znaor kao višestruka nacionalna, europska i svjetska prvakinja, a ujedno je bio trener čak 7 svjetskih prvaka u kickboksingu (Kristina Novak, Roland Conar, Marko Deša, Zvonimir Gribl, Sead Pejmanović, Pero gazilj i Ana Znaor).