Slaven Planinic (BiH)

Slaven PlaninicWeapon Master of the Year

Slaven Planinić je rođen u Mostaru (BiH) gdje i živi, radi i djeluje po pitanju borilačkih sportova a smatra se jednim od najpoznatijih i najcjenjnijh majstora borilačkih sportova iz BiH.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri posebno se istaknuo kao pionir MMA scene boreći se po turnirma diljem Europe, a uspješnu karijeru gradio je trenirajući jujitsu, BJJ, grappling, MMA, teakwondo i full contact te posebice filipnio kali, odnosno vještinu baratanja i borenja sa oružjem. Nakon što se kroz 12 godina treniranja afirmirao kao sjajan poznavatelj vještine filipinio kali, zadobio je povjerenje i stvorio poseban odnos sa osnivačem i jednim od najvećih majstora borilačkih vještina u svijetu - Danom Inosantom.

Jednako odličan dojam ostavio je kao učenik BJJ-a gdje je postao majstor ali i ujedno stvorio niz prijateljstava trenirajući po kampovima diljem svijeta a posebno SAD-a, gdje je tako postao član slavne Gracie Bara Akademije.

Kroz dugogodišnje iskustvo te odlično znanje naučeno od ponajboljih majstora iz BJJ-a i MMA osnovao je borilački klub Slava Team Mostar koji okuplja dosta djece i mladih i koji nastupaju po cijeloj Europi.