Zilhad Mahmuljin (Hrvatska)

Zilhad MahmuljinGolden Life Achievement Award

Majstor Zilhad Mahmuljin dolazi iz Zagreba, Hrvatska gdje ujedno i živi, te je bivši nacionalni trener i selektor Hrvatske nanbudo reprezenatcije a danas jednako uspješan trener i nacionalni izbornik Hrvatske wushu reprezentacije.

Svoju ljubav prema borilačkim vještinama počeo je iskazivati još kao tinejdžer kada je već sa 16 godina počeo trenirati karate, judo i nanbudo. Nakon sjajne karijere u nanbudou gdje je ostvario niz zapaženih rezultata, posebice kao trener osvojiviši mnoga nacionalna, europska i svjetska odličja i stvorivši isto tako plejadu vrhunskih nanbudo boraca, prihvaća novi izazov i započinje odnosno nastavlja svoje putovanje u borilačkim sportovima kroz wushu stil gdje postaje izbornik Hrvatske wushu reprezentacije.

Spona sa nanbudom je i dalje ostala jaka te majstor Mahmuljin nastavlja voditi treninge u svom matičnom Nanbudo klubu Peščenica a posebno je ponosan na stvoreno i čvrsto prijateljstvo sa osnivačem nanbudoa Yoshinaom Nanbuom. Kroz svojih preko 40 godina predanog i sustavnog rada u borilačkim sportovima, majstor Mahmuljin zaslužio je i dobio mnoga priznanja u Hrvatskoj i inozmestvu.