Shihan Mats Tverin (Švedska)

Shihan Mats TverinMartial Arts Exellence

6th Dan Black Belt (RokuDan) Ju Jutsu & Karate ( Apil 27th 2013)

Osnivač Ronin Do Karate i Ju Jitsu škole te predsjednik Ronin Do International federacije
Shihan Tverin je počeo trenirati  borilačke vještine u dobi od 13 godina te je aktivno sve dosada. Učio je izravno pod Grandmaster Ernesto Castrom više od 20 godina. GM E.Castro bio privatni student GM R. Cocatré i tehnički direktor R. Cocatré int. De Bushido.

U ranim 90-im Shihan Tverin je također trenirao i podučavao Muay tajlandski boks. Osim toga također je trenirao boks tijekom 1990-1992 i 2001-2002 i Tae Kwon Do tijekom 1995-2007.

Shihan Tverin bio na čelu liječničkih povjerenstava Nacionalnog Upravnog tijela borilačkih vještina u Švedskoj (Švedski Budo Martial Arts Federation, a) između 2009-2013 i švedskog kyokushin federacije (također u švedskom Budo i borilačke vještine federacija).

U siječnju 2013 godine i tijekom 2011 godine Shihan Tverin je primljen u Akcijske Borilačke vještine -  Magazin Dvorane časti u Atlanti (SAD) te je nagrađen za "izvanredan doprinos borilačkih vještina".
Tijekom godina Shihan Tverin je nagrađen sa nekoliko prestižnijih nagrada u različitim Kućama slave.  Dva puta u Lisabonu - Svibanj 2011.godine i svibanj 2012. te Imperium Hall of Fame - Split Hrvatska, kolovoz 2012

U lipnju 2009.godine Shihan Tverin je primljen u "London International Martial Arts Hall of Fame" gdje je primio priznanje "Master instruktor" a nagradu je uručio mu osobno Grand Master Gianno Rossatto, predsjednika FENAM.

Shihan Tverin je također nazočio:

    5. Dan Nihon Kobudo (Cala Montjoi, Španjolska 16 lipnja 2012)
    3. Dan WTF Tae Kwon Do (Maj 2008) Nije aktivna
    1. Dan Aikido "Cocatre" Ne aktivna

Od početka 2005.godine Ronin Da International je brzo rasla, a od danas se sastoji od osam škola u 6 zemalja. Shihan Tverin se često poziva na nacionalnim i međunarodnim kampovima  kao instruktor te je učio u SAD-u, Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Njemačkoj, Portugalu, Belgiji, Danskoj, Francuskoj, Hrvatskoj i naravno Švedskoj, gdje Ronin Do Honbu Dojo se nalazi.

Stil Ronin li je suvremena Samoobrana sustav - Karate, Ju Jutsu i Kickboxing.