Nicolaas Herbert (Nizozemska)

Nicolaas HerbertMaster of the Year

Rođen je 1956.godine u Nizozemskoj gdje i danas živi. Kao privatni poduzetnik i obiteljski čovjek, cijeli svoj život je posvetio borilačkim vještinama putujući diljem svijeta i nastupajući na velikim međunarodnim turnirima od Južne Amerike, Europe, SAD-a, itd... Kroz svoju karijeru dugu više od 30 godina, stekao je zvanje majstora juda, BJJ-a i samba.

Njegova obitelj je također u Nizozemskoj pravi i prepoznati sportski brand sa nizom osvojenih vrhunskih športskih rezultata u judu, BJJ-u, jujitsi, itd.

Od većih rezultata svakako vrijedi istaknuti titule prvaka svijeta osvojene u sambu dvije godine zaredom (kategorija veterani), osvojene judo turnire u Nizozemskoj i diljem Europe, a također je apsolutni pobjednik i osvajač Otvorenog prvenstva svijeta u Splitu više godina zaredom (kategorija seniori i katagorija veterani) a također je osvojio veteransko svjetsko prvenstvo u BJJ-u.
Ujedno je pobjednik World Grand Prixa 2012.godine kada je pobjedio u veteranskoj finalnoj borbi osvajača svjetske bronce u judu, Hrvata Voju Vujevića, što osobno smatra ponajboljim rezultatom u karijeri.